Commentaren: 12
 • #12

  Dries en Grietje (maandag, 26 februari 2024 16:44)

  We willen jullie graag nog even bedanken voor de vlotte en correcte samenwerking. Zowel de communicatie als uitvoering van de werken gingen uitermate vlot en aangenaam, waarvoor dank!
  De techniekers hebben hier heel proper werk geleverd, waren heel vriendelijk en lieten achteraf ook alles perfect proper achter. Dikke pluim!

  Nogmaals bedankt en fijn weekend!

 • #11

  Marc en Elsie (maandag, 13 november 2023 16:55)

  De installatie is - zoals vorige keer - uitermate vlot, proper, professioneel en zeer vriendelijk uitgevoerd EN functioneert perfect! Uw medewerker is een echt professioneel installateur. Hij is goud waard! Woorden schieten ons tekort om onze tevredenheid uit te drukken.. Bedankt .

 • #10

  guido nachtergaele (dinsdag, 22 maart 2022 12:40)

  Betrouwbare firma, correcte prijsafspraken en verzorgde installaties. Vriendelijk personeel, propere afwerking en stipt op tijd ! Aan te raden firma ( bij ons installatie van warmtepomp en warmteboiler )

 • #9

  Marianne C (woensdag, 21 augustus 2019 18:25)

  Beste Tomas
  Hierbij mijn dank voor de vlotte en correcte werking van uw bedrijf.
  Ook een speciale dank aan uw medewerker, dewelke heel vriendelijk en netjes was.
  Alvast een aanrader om door te vertellen aan vrienden.
  Groetjes
  Marianne

 • #8

  Lenoir Dirk -Victor Linda en Britt (maandag, 11 maart 2019 17:17)

  Hallo Tomas

  In bijlage het attest voor 6% btw tarief voor het plaatsen van het Daikin inverter systeem te Ertvelde.
  Wij zijn uiterst tevreden van de installatie van de toestellen , het resultaat en de uitvoering.
  Speciaal tevreden van het team die de werken bij ons uitgevoerd hebben , jonge dynamische medewerkers die vriendelijk , een luisterend oor hadden en alles mooi en netjes geïnstalleerd en opgekuist hebben. En op het eind een duidelijke en efficiënte uitleg hebben gegeven over de werking en het onderhoud ervan , dikke proficiat aan die gasten.

  Groetjes Dirk , Linda en Britt

 • #7

  Wim - Karin - Vinsent (woensdag, 17 oktober 2018 11:02)

  Dag Tomas,

  Dit mailtje om je te vertellen dat je 2 mensen die bij Vintsent de airco geplaatst hebben, fantastisch gewerkt hebben! Jullie zijn de enige firma naar wie we ooit zo'n mailtje (kunnen, willen) sturen, een dikke dikke pluim voor jullie !

  groetjes,

  Wim, Karin en Vintsent

 • #6

  Eric P. (donderdag, 26 april 2018 16:05)

  Wij zijn uitermate tevreden over de installatie van vloerverwarming en warmtepomp in onze winkelruimte en privé appartement. De installatie werd in september gerealiseerd en tov verbruik was dit een super aangename verrassing, minder dan de voorspelde kosten bij de simulatie. Een aangename warmte tijdens de winter en nu sinds enkele dagen een optimale koeling. Vanwege de vloerkoeling ondervinden wij ook geen nadelen zoals luchtverplaatsing of dergelijke. We zouden niets anders meer willen ! Dikke merci aan Tomas en zijn team !

 • #5

  Maton (donderdag, 25 januari 2018 17:39)

  Een aantal jaar geleden plaatste climatronix twee warmtepompen/airco.s. We waren zo tevreden over zowel de plaatsing als de service (voor, tijdens en na verkoop) dat we nu ook de plaatsing van zonnepannelen aan hen toevertrouwden. Een top team! Een concurrentiële offerte. Een uitzonderlijk correcte planning en uitvoering. Steeds heel snel en duidelijk in het beantwoorden van vragen en in het oplossen van problemen.

 • #4

  Annita Vermassen (maandag, 24 april 2017 19:05)

  zeer tevreden over zowel de uitleg vooraf in verband met de mogelijkheden tot plaatsing van de warmtepomp en de keuze van de toestellen als over het uitgevoerde werk.
  Doe zo voort. Goed bezig Climatrronixteam

 • #3

  Peter DM (vrijdag, 14 oktober 2016 14:48)

  Beste,

  Prachtige installatie(juiste keuze van kleur voor binnentoestel), heel proper afgewerkt, professionele mensen, zeer tevreden en dit wordt door mij doorverteld.
  Ik schrijf bedrag meteen over na ontvangst factuur.

  App werkt perfect thuis maar nog niet out of home – ik probeer straks account aan te maken thuis om te activeren.

  Ook een dank aan uw personeel,

  Hartelijk dank en fijn weekend,

  Peter DM

 • #2

  Melissa D. (dinsdag, 04 maart 2014 10:39)

  Toestel split (verwarmen en koelen) laten plaatsen 3 maand geleden in living, keuken en slaapkamer ter vervanging van radiatoren. Heel tevreden over de werking van het toestel alsook over de installatie ervan, alles werd heel mooi afgewerkt en werd gedaan volgens duidelijke afspraken op voorhand.

  Dank aan het Climatronix team!!

 • #1

  Tonny W. (vrijdag, 14 februari 2014 20:31)

  Proficiate aan het team van Climatronix
  Tijdige levering
  Prima Service en installatie
  Uitstekend toestel
  Ondertussen reeds een maand in gebruik prima testen

  bedankt