Commentaren: 7
 • #7

  Wim - Karin - Vinsent (woensdag, 17 oktober 2018 11:02)

  Dag Tomas,

  Dit mailtje om je te vertellen dat je 2 mensen die bij Vintsent de airco geplaatst hebben, fantastisch gewerkt hebben! Jullie zijn de enige firma naar wie we ooit zo'n mailtje (kunnen, willen) sturen, een dikke dikke pluim voor jullie !

  groetjes,

  Wim, Karin en Vintsent

 • #6

  Eric P. (donderdag, 26 april 2018 16:05)

  Wij zijn uitermate tevreden over de installatie van vloerverwarming en warmtepomp in onze winkelruimte en privé appartement. De installatie werd in september gerealiseerd en tov verbruik was dit een super aangename verrassing, minder dan de voorspelde kosten bij de simulatie. Een aangename warmte tijdens de winter en nu sinds enkele dagen een optimale koeling. Vanwege de vloerkoeling ondervinden wij ook geen nadelen zoals luchtverplaatsing of dergelijke. We zouden niets anders meer willen ! Dikke merci aan Tomas en zijn team !

 • #5

  Maton (donderdag, 25 januari 2018 17:39)

  Een aantal jaar geleden plaatste climatronix twee warmtepompen/airco.s. We waren zo tevreden over zowel de plaatsing als de service (voor, tijdens en na verkoop) dat we nu ook de plaatsing van zonnepannelen aan hen toevertrouwden. Een top team! Een concurrentiële offerte. Een uitzonderlijk correcte planning en uitvoering. Steeds heel snel en duidelijk in het beantwoorden van vragen en in het oplossen van problemen.

 • #4

  Annita Vermassen (maandag, 24 april 2017 19:05)

  zeer tevreden over zowel de uitleg vooraf in verband met de mogelijkheden tot plaatsing van de warmtepomp en de keuze van de toestellen als over het uitgevoerde werk.
  Doe zo voort. Goed bezig Climatrronixteam

 • #3

  Peter DM (vrijdag, 14 oktober 2016 14:48)

  Beste,

  Prachtige installatie(juiste keuze van kleur voor binnentoestel), heel proper afgewerkt, professionele mensen, zeer tevreden en dit wordt door mij doorverteld.
  Ik schrijf bedrag meteen over na ontvangst factuur.

  App werkt perfect thuis maar nog niet out of home – ik probeer straks account aan te maken thuis om te activeren.

  Ook een dank aan uw personeel,

  Hartelijk dank en fijn weekend,

  Peter DM

 • #2

  Melissa D. (dinsdag, 04 maart 2014 10:39)

  Toestel split (verwarmen en koelen) laten plaatsen 3 maand geleden in living, keuken en slaapkamer ter vervanging van radiatoren. Heel tevreden over de werking van het toestel alsook over de installatie ervan, alles werd heel mooi afgewerkt en werd gedaan volgens duidelijke afspraken op voorhand.

  Dank aan het Climatronix team!!

 • #1

  Tonny W. (vrijdag, 14 februari 2014 20:31)

  Proficiate aan het team van Climatronix
  Tijdige levering
  Prima Service en installatie
  Uitstekend toestel
  Ondertussen reeds een maand in gebruik prima testen

  bedankt